Δεν υπάρχει καμία τεχνολογία
που μπορεί να αντικαταστήσει
την ανθρώπινη επαφή.

Η Georgiadis SA, είναι μία εταιρεία στην οποία ταλαντούχοι άνθρωποι, που πιστεύουν στη δύναμη της ομάδας και τους διακρίνει το πάθος να ξεχωρίζουν σε ό,τι κάνουν, έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν και να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους. Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε την ιδανική ευκαιρία για εσάς!

 

Στην εταιρεία μας, θα βρείτε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη μάθηση και την εξέλιξη με γρήγορους ρυθμούς. Θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε για πολλά διαφορετικά project προϊόντων και να συνεργαστείτε με δημιουργικά άτομα που λειτουργούν σύμφωνα με τις αξίες μας, και είναι υπερήφανα για την ομάδα τους και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν καθημερινά.

 

Αν κάποια από τις παρακάτω ευκαιρίες καριέρας στην εταιρεία μας, δεν αντιστοιχεί στην θέση εργασίας που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας, πατώντας εδώ.

Ευκαιρίες Καριέρας

  • Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας μας αναζητούμε να εντάξουμε στο δυναμικό μας: Βοηθό Παραγωγής / Line Production Manager. Ο κάτοχος της θέσης θα αναφέρεται στον Διευθυντή του τμήματος Παραγωγής και θα έχει τις εξής αρμοδιότητες:...

  • Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας μας αναζητούμε να εντάξουμε στο δυναμικό μας: Υπεύθυνο Πωλήσεων. Ο κάτοχος της θέσης θα αναφέρεται στον Διευθυντή του Εμπορικού τμήματος και θα έχει τις εξής αρμοδιότητες:...

Μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας αν ενδιαφέρεστε για μία θέση στην εταιρία μας και θα σας απαντήσουμε άμεσα.