Ίδρυση Εργαστηρίου Εκτυπώσεων

Επέκταση των εγκαταστάσεων, εισαγωγή νέων εκτυπωτικών μηχανών

1η ημιαυτόματη μηχανή εκτυπώσεων

1923

1928

1952

>

Εγκατάσταση 1ης μηχανής εκτύπωσης
μεσαίου format

Ανάπτυξη βιομηχανίας εκτυπώσεων

Επένδυση σε νέα γραμμή παραγωγής

1964

1975

1985

>

Αναβάθμιση παραγωγικής διαδικασίας
με νέες τεχνολογίες.

Ίδρυση Printing Packaging Georgiadis SA

Επέκταση εγκαταστάσεων παραγωγής.

1990

1998

2001

>

Δημιουργία νέου αποθηκευτικού χώρου &
επέκταση στην γραμμή παραγωγής.

Επέκταση αποθηκευτικών εγκαταστάσεων και δημιουργία κέντρου διανομής.

Επένδυση σε μηχανές εκτύπωσης υψηλής ποιότητας.

2003

2008

2016

>

Περισσότερα από 90 χρόνια παράδοσης, στο χώρο της εκτύπωσης & της συσκευασίας.

Η Printing Packaging Γεωργιάδης Α.Ε., είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1923 και δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την παραγωγή συσκευασιών και εκτυπώσεων. Με σταθερή ανάπτυξη και μεγάλες επενδύσεις αποκτήσαμε μια ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της πορείας μας έχουμε χτίσει την εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας και την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Το χαρτοφυλάκιο τον προϊόντων μας περιλαμβάνει συσκευασίες και εκτυπώσεις τόσο βιομηχανιών όσο και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

H τεχνογνωσία αλλά και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, για εκτυπώσεις & εφαρμογές, διασφαλίζουν το προνόμιο της πρωτοπορίας και της τεχνολογικής καινοτομίας σε κάθε εκτυπωτικό μας έργο.

Η εταιρία μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων στο σχεδιασμό και την παραγωγή συσκευασίας καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες εταιριών με χαμηλό αλλά και υψηλό όγκο παραγωγής, όσο και εξατομικευμένων επιλογών.

__

Σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσουμε, η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι υψίστης σημασίας. Μέσα από το τμήμα R&D που ασχολείται με τη διερεύνηση, ανάπτυξη και ανάλυση εξειδικευμένων εφαρμογών και σύγχρονων τάσεων, καθώς και το τμήμα διασφάλισης ελέγχου και ποιότητας, εξασφαλίζουμε τη δημιουργία ελκυστικών προϊόντων εκτύπωσης και συσκευασίας που ικανοποιούν την καλύτερη σχέση τιμής και αξίας.

Το εύρος του χαρτοφυλακίου μας, η κατανόηση των επιχειρηματικών και καταναλωτικών αναγκών, καθώς και η ικανότητά μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ταχύτατους ρυθμούς, μας κάνει τοv επιχειρηματικό εταίρο της επιλογής σας.

All search results