7.000τμ εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών

 

Οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις βρίσκονται στη περιοχή Σέσκλο του Βόλου. Οι μονάδες παραγωγής μας, η αποθήκη και το κέντρο διανομής εκτείνονται σε 7.000τμ. παρέχοντας υψηλών προδιαγραφών υλικοτεχνική υποστήριξη στους συνεργάτες μας.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι πλήρως εξοπλισμένες και συμβατές με όλους τους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Εξασφαλίζουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και αποτελεσματικότητα της παραγωγής μας παρέχοντας στους πελάτες μας ασφάλεια και ποιότητα.

Παραγωγή

Οι μονάδες παραγωγής μας εκτείνονται σε 6.000τ.μ., επανδρωμένες με υπερσύγχρονα μηχανήματα, πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες και με τις πιο προηγμένες διεθνείς μεθόδους ποιοτικού ελέγχου & υγιεινής. Σχεδιασμένες για πλήρη ευελιξία & βελτιστοποίηση της ροής του υλικού ώστε να καλύπτουν τις εκάστοτε ανάγκες παραγωγής σας.

Αποθήκες & Διανομή

Οι αποθήκες μας στεγάζονται σε εγκαταστάσεις 1.000 τ.μ.. Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και ελέγχουμε την αποδοτική και αποτελεσματική ροή των προϊόντων. Οι μεταφορές των προϊόντων στην Θεσσαλία γίνονται εντός 1 ημέρας, ενώ παράλληλα διαθέτουμε ένα ισχυρό δίκτυο σταθερών ανταποκριτών σε όλη την Ελλάδα.

All search results